UUTISIA

Henri ramberg Lapin liiton hallitukseen // 26.11.2018

Minut on valittu Lapin Liiton hallitukseen Lapin Liiton valtuuston kokouksessa 26. marraskuuta Markus Korjosen tilalle. Työ paremman huomisen puolesta jatkuu!

HENRI RAMBERG EHDOLLE EDUSKUNTAAN JA VASEMMISTOLIITON  LAPIN PIIRIN PUHEENJOHTAJAKSI // 11.11.2018

Syyspiirikokouksessa Saariselällä saatiin Lapin piirille uusi puheenjohtaja, kun Markus Korjonen halusi luovuttaa nuijan eteen päin ja minut valittiin vuoden toimikauteen syyspiiriväen toimesta. Tahdon esittää kiitokset Markus Korjoselle ansiokkaasta työstä piirin johdossa ja piiriväelle mitä nöyrimmät kiitokset luottamuksesta ja toivon, että teemme keväästä yhdessä ikimuistoisen ja otamme suuren vaalivoiton!

”Rovaniemeläiset nousemassa valtion kiinteistölaitosta vastaan” // 02.09.2018

Käy lukemassa YLE Rovaniemen juttu, kuinka kaupunkilaiset ovat huolissaan Lapin lääninhallituksen kohtalosta, johon allekirjoittanuttakin haastateltiin adressin alullepanijana.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto tutkii toimenpidepyyntöni pohjalta Valionrannan sopimusmuutoksen lainmukaisuuden // 04.05.2018

Lähetin Kilpailu- ja kuluttajavirastolle toimenpidepyynnön 27.3.2018 koskien Valionrannan uutta suunnittelusopimusta, koska uuden sopimuksen solmimisessa oli epäselvyyksiä suhteessa Hankintalakiin.

Lue Lapin Kansan uutinen asiasta tästä tai jos juttu ei aukea maksumuurin vuoksi, voit katsoa kuvakaappauksen tästä.

Tilannepäivitys 28.11.2018: KKV:n mukaan toimepidepyyntö ei johda toimenpiteisiin, perusteluja tälle ei ole pyynnöstä huolimatta saatu.

Vasemmistoliiton Rovaniemen kunnallisjärjestön tuore puheenjohtaja // 16.04.2018

Ilolla ja nöyränä totean, että minut on valittu 07.04.2018 alkaen Rovaniemen Vasemmiston puheenjohtajaksi. Kiitos tovereille luottamuksesta!

Uutinen asiasta löytyy täältä.

Poliitikkokoulu 2018 // 14.03.2018

Ilokseni voin ilmoittaa, että minut kutsuttiin Vasemmistoliiton ja KLS-opintokeskuksen järjestämään poliitikkokouluun. Koulu tähtää verkostoitumiseen ja antaa valmiudet käydä tuleviin vaalitaistoihin; saamme hyödyllistä tietoa kampanjoinnista, tapaamme puoluejohtoa ja tietysti omistaudumme vasemmistolaiselle politiikalle.

LYY:n hallitushaku 2018 // 2.12.2107

Olen päättänyt hakea Lapin yliopiston Ylioppilaskunnan hallitukseen, joiden jäsenistä päättää LYY:n edustajisto 4.12.2017 pidettävässä kokouksessa. Voit katsoa hakemukseni tästä.

Koen, että hallituksessa on mahdollisuutta päästä vaikuttamaan opiskelijoiden kannalta oleellisiin asioihin, joista toki lopulta päättää edustajisto. Haen nimenomaisesti sosiaalipolitiikasta vastaavaan pestiä, jonka koen omaksi. Taustani erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä, sosiaalityön opinnot ja kokemus eri luottamustoimista antaa minulle taatusti eväitä, jotka voivat olla ratkaisevia, kun paikasta päätetään.

Joka tapauksessa menen nöyrin, mutta luottavaisin mielin tulevaan – mitään ei saavuta ellei yritäkkään.

Lapin ylioppilaskunnan edustajistovaalit on käyty

Minulla oli kunnia tulla valituksi Lapin Ylioppilaskunnan edustajistoon kaudelle 2017-2019. Lue ohesta LYY:n tiedote asiasta: http://lyy.fi/opiskelijalle/ajankohtaista/uutiset/lyyn-edustajistovaalien-tulos-selvilla/

Työ sosiaalisesti oikeudenmukaisen yliopiston puolesta jatkuu!

Vasemmistoliiton Lapin Piirin syyskokous 29.10.2017

Syyspäivillä Vasemmiston Lapin piiri otti kantaa kahden erikoissairaanhoitopalvelua tarjoavan julkisen sairaalan puolesta, kokousväki piti erittäin tärkeänä tätä koko maakunnan kannalta. Lisäksi syyskokouksessa valittiin piirihallitus ja puheenjohtajisto. Puheenjotajana jatkaa Rovaniemen Markus Korjonen ja iloksi voin todeta, että minut valittiin  piirihallituksen jäseneksi. Lue ohesta uutinen syyskokoukseen liittyen: http://www.kansantahto.fi/toimeentulo-turvallisuus-pinnalla-lapin-syyspaivilla/

Sosiaalityön kandidaatintutkielmani valittiin vuoden 2017 oppiaineen parhaaksi

Lue ohesta uutinen Lapin yliopiston sivulta: https://www.ulapland.fi/news/Sosiaalityon-oppiainepoolin-opiskelijoita-palkitaan-tutkielmista-/38013/a817bfae-57e5-4ee9-9d1b-efb0a9d30f86