Henristä sanottua

Henri Ramberg tulee olemaan synonyymi jokaiselle suomalaiselle inhimilliselle poliitikolle. Olen ollut etuoikeutettu, kun olen päässyt nuorella poliittisella urallani tekemään yhteistyötä Henrin kanssa. Hänen tapansa toimia aktiivisesti paikallisissa asioissa, puoluetoiminnassa ja kansallisessa politiikassa on inspiroivaa. Seuraava upea suomalainen poliitikko tulee Lapista ja hänen nimi on Henri Ramberg.

Iikka Nikkinen, Kangasala
Kaupunginhallituksen jäsen ja kaupunginvaltuutettu
——————————————

”Henri on ollut lukioikäisestä, ellei jo aiemminkin kiinnostunut yhteiskunnallisista aiheista. Hän tekee paljon taustatyötä ja ottaa monipuolisesti selvää asioista, joihin on ottamassa kantaa tai muulla tavoin vaikuttamassa. Henri on aito, vilkas, ihmisläheinen ja huumorintajuinen ihminen, joka haluaa oikeasti parantaa maailmaa”.

Tiina Partanen, Liminka
Lukion Rehtori
——————————————

”Oho, tuo kaveri teki sen jo!” Henri tekee eikä turhia tuumaile.

Tuuli Mukka, Rovaniemi
Kuvataiteilija
——————————————

”Tutustuin Henriin 15 vuotta sitten rippileirillä. Leirin vikana päivänä oli esityspäivä ja kaikkien vanhemmat oltiin kutsuttu paikalle. Mulla ei pitäny olla mitään esitettävää, mut Henkka oli leirillä isosena ja luottavaisesti hymyillen kuiskas mulle puolivälissä show’ta, että: ”Jätkä mennee muuten seuraavana.”

Hetken päästä 14-vuotias esiintymiskammoinen ujo poika oli ensimmäistä kertaa yksin lavalla. Aloin täydellisenä paniikkiratkaisuna matkimaan leirin yövahtia ja jostain syystä se uppos ja nauratti kaikkia.

Tällä kokemuksella oli kauaskantoiset seuraukset, ja kuka tietää olisinko päätynyt näyttelijäksi ilman tätä oikein ajoitettua tuuppasua.

Ton kaltanen teko tollasessa paikassa vaatii tekijältään ainutlaatuista ihmistuntemusta ja tarkkanäköisyyttä. Tämän, ja sadan muun syyn takia uskon, että Henri on erinomainen valinta.

Aku Sipola, Helsinki
Näyttelijä
——————————————

Henri Ramberg on osoittanut Vasemmistoliiton Rovaniemen kunnallisjärjestön puheenjohtajana olevansa aktiivinen ja aikaansaava. Hän on tuonut yhdistyksen työhön uudenlaista otetta. Lisäksi hän osallistuu aktiivisesti julkiseen keskusteluun harkituilla puheenvuoroilla.

Vesa Puuronen, Rovaniemi
Professori