Kiitosten aika

En voinut eilen edes kuvitella, että saisin 201 ääntä. Olen niin hämmentynyt, iloinen ja onnellinen!

Haluan sanoa kaikille, jotka tämän mandaatin annoitte, että suuri kiitos! Olen kiitollinen niistä kymmenistä tsemppiviesteistä, joita olette tämän matkalla laittaneet ja jännittäneet kanssani tätä iltaa. Toivon suuresti, että olette yhteydessä jatkossakin soitellen, viestein tai vaikka lentolehtisin, kun kaupungin asioista eli meidän ihmisten asioista päätetään. Pyrin edelleen jatkamaan samalla asialinjalla keskustellen ja uteliaana, jotta jatkossakin olisi paremmin kaikilla, ei harvoilla!

Haluaisin erityisesti kiittää myös aviopuolisoani ja lasteni äitiä Toscaa, joka on viimeisen neljän vuoden aikana ollut suuri tuki ja apu kaikessa, rakastan sinua ja olet tärkein.

Erityiskiitos menee myös Teille, jotka olette minun apuna ja tukena olleet näissä politiikan aallokoissa ja minua sivistäneet Rovaniemen historiasta sekä asioista juurta jaksaen. Minä tiedän vain, että yksin en ole mitään, mutta sillä tuella mitä olen saanut, olen paljon enemmän!

Haluan myös kiittää puoluettani Vasemmistoliittoa, joka on tarjonnut minulle poliittisen kodin ja jossa olen saanut kehittyä ja kasvaa. Se on tuonut minulle uusia tuttavuuksia, ystäviä ja toivottavasti elämänmittaisia suhteita, joista olen ikionnellinen.

Pian on aika siirtyä loman viettoon, mutta elokuussa alkaa työ toden teolla, kun uusi valtuusto aloittaa. Kiitos vielä, että saan olla siinä mukana ja hyvää yötä tai huomenta, miten vain!

#kuntavaalit2021 #vasemmisto #Rovaniemi #roivaltuusto