Hyvää työväen ja opiskelijoiden juhlaa ihan jokaiselle!

Lunta sataa ja arktinen tuuli puhaltelee Rovaniemellä eli kovin perinteikäs sää vallitsee. Ehkä ensi vuonna pääsemme jo niiden varsinaisten perinteiden pariin ja vielä sankoin joukoin, silloin ei haittaa, vaikka sää olisi vähän vähemmän perinteikäs!

Toivon tulevaisuudelta yhteistyötä, että saamme pidettyä kiinni sopimusyhteiskunnasta, solidaarisuudesta ja vapaudestamme – ei anneta vihan ja pelon murentaa yhteiskuntarauhaamme.

Toivon, että vastakkainasettelu ilmastotoimien ja työpaikkojen välillä loppuu, sillä se on turhaa. Suomalainen koulutus ja tuotekehitys ovat valtteja, joita tarvitsemme tulevaisuudessa ja joka kääntyy eduksemme vihreässä siirtymässä. Tarvitsemme enemmän pitkäjänteisiä panostuksia suomalaiseen osaamiseen, lyhyiden pikavoittojen hakemisen sijaan. Näin luomme työpaikkoja kaikille, ei harvoille!

Meidän opiskelijoiden hyvinvointi on ollut myös erittäin kovalla koetuksella viimeisen kuluneen vuoden aikana. Me opiskelijat tarvitsemme konkreettisia toimia hyvinvoinnin lisäämiseksi, emme tsemppejä. Toivon ymmärrystä ja tekoja päättäjiltämme, jotta tämä pahoinvointilasku saadaan purettua.

#Rovaniemi #roivaltuusto #vappu #Kuntavaalit2021