Ehdolla Tradekan vaaleissa!

Luulit kenties, että vaalit on käyty ja saat huokaista vihdoin? No ei sentään, nimittäin ensi viikon tiistaina alkaa osuuskunta Tradekan edustajistovaalit, jossa valitaan seuraavaksi 6 vuodeksi jäsenet edustajistoon! Nyt siis kuulolle kaikki pohjois-pohjanmaalaiset, kainuulaiset sekä lappilaiset!

Mistä se edustajisto päättää? Edustajiston keskeisimpiin tehtäviin kuuluu tilinpäätösasioiden, vastuuvapausasiat ja voitonjaon käsittely eli se, mitä mahdollisella osuuskunnan ylijäämällä tehdään ja Tradekassa sillä on tehty paljon hyvää viimeisten vuosien saatossa!

Miksi olen ehdolla? Tällaisissa vaaleissa yleensä on ehdolla vähän varttuneempaa osuuskuntaväkeä ja tämä oli yksi syy asettua ehdolle – itse asiassa olen nuorin ehdokas Vasemmistoliiton Lapin valitsijayhdistyksestä. Haluankin tuoda nuoremman ja kenties liberaalimman sekä punavihreän sukupolven arvomaailmaa edustajistoon!

Entäs työntekijät? Edustajisto tai osuuskunnan hallitus ei suoraan päätä työntekijöidensä asioista, mutta on tärkeätä, että työntekijöiden hyvinvointi on päättäjien mielissä. Olen ollut itsekin Tradekalla töissä liki 5 vuotta ja kuulunut henkilökuntaan.

Miten voin äänestää? Voit äänestää mikäli olet maksanut osuuskuntamaksun ennen vuodenvaihdetta (31.12.2021) ja asut Lapin tai Pohjois-Pohjanmaan alueella. Äänestäminen onnistuu helpoiten osoitteessa: https://tradeka.editaprima.fi/aanestys/session/new

Milloin voin äänestää? Voit äänestää vaaleissa ti 1.2. klo 00:01 – ti 15.2. klo 23:59.

#Tradeka #edustajistovaalit #vasemmisto #Lappi #Kainuu #Pohjois-pohjanmaa